The lipton club
Hoe kan ik mee doen?

HOE KAN IK MEE DOEN?

Goed nieuws! Iedereen in Nederland kan bij aankoop van een Lipton Ice Tea product kans maken op prijzen. Mee doen is simpel:

  1. Koop een Lipton Ice Tea product met een QR code op de verpakking
  2. Scan de QR code
  3. Vul je naam en e-mailadres in
  4. En voila, zo simpel is het!

Dit jaar geven we je ook de mogelijkheid om je winkans te verhogen door de highscore te behalen bij de Lipton Game, dus speel het spel en ga voor die highscore! Elke maand worden nieuwe winnaars gekozen en wordt de prijzen pot ververst. Jouw deelname is geldig voor de maandperiode. Als Lipton Ice Tea geen contact met je heeft opgenomen via e-mail dan ben je helaas niet één van de winnaars. Maar treur niet! Je kunt het volgende maand gewoon nog een keer proberen.

Wat kan ik winnen?

WAT KAN IK WINNEN?

Lipton Ice Tea heeft prijzen voor ieder wat wils. Sta jij graag links voor op één van de tofste festivals, gaje liever een dagje met het gezin naar de dierentuin of zoek je je grenzen op in de engste achtbaan? Met de Lipton Club winactie kan het allemaal!

 

Maak elke maand kans op één van de vele prijzen. Zoals festivaltickets, dagje uit tickets en nog veel meer. De ultieme kans om samen met vrienden of familie er op uit te gaan! Eéns elke maand kan jij kans maken op jouw ultieme dagje uit.

 

Frequently Asked Questions

VEELGESTELDE VRAGEN

Wil je graag weten op welke tickets jij precies kans maakt? Wanneer alle trekkingen zijn? Of andere bijzonderheden? Dan verwijzen we je graag door naar de FAQ