Hoe kan ik mee doen?

HOE KAN IK MEE DOEN?

Goed nieuws! Iedereen in Nederland kan bij aankoop van een Lipton Ice Tea product kans maken op prijzen. Mee doen is simpel.

1. Koop een Lipton Ice Tea product met een QR code op de verpakking

2. Scan de QR code

3. Vul je naam en e-mailadres in en voilà!

Om de drie weken worden nieuwe winnaars verloot en wordt de prijzen pot ververst. Jouw deelname is gedurende de 3 weken looptijd geldig. Als Lipton Ice Tea geen contact met je heeft opgenomen via e-mail dan ben je helaas niet één van de winnaars. Maar treur niet! Je kunt het gewoon weer opnieuw proberen om de drie weken.

KOOP NU

Wat kan ik winnen?

WAT KAN IK WINNEN?

Lipton Ice Tea heeft voor elk wat wils wat verzonnen. Sta jij graag links voor op één van de tofste festivals, ga je een dagje met het gezin naar de dierentuin of zoek je je grenzen op in de engste achtbaan? Met The Lipton Club winactie kan het allemaal!

Om de 3 weken maak jij kans op één van de vele prijzen. Zoals festivaltickets, dagje uit tickets en nog veel meer. De ultieme kans om samen met vrienden of familie er op uit te gaan! Eéns in de 3 weken kan jij dus meedoen en kans maken op jouw ultieme ticket. 

Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Wil je graag weten op welke tickets jij precies kans maakt? Wanneer alle trekkingen zijn? Of andere bijzonderheden? Dan verwijzen we je graag door naar de FAQ:

www.liptonicetea.nl/voorwaarden/veelgestelde-vragen-lipton-club.html